مدیریت پسماند صنعت خودروسازی امر مهم و بزرگیست زیرا که صنعت بازیافت خودرو، شانزدهمین بخش بزرگ در ایالات متحده ی آمریکاست و سالانه 25 میلیارد دلار در تولید ناخالص داخلی سهم دارد و پروسه ای بسیار انرژی گیر است. درحالی که 90 % یک ماشین قابل بازیافت است؛ اما پتانسیل زیادی برای بهینه سازی در آن وجود دارد؛ به خصوص از نظر استفاده نکردن از متریال خالص و بکر. از همین رو Ford با HP همکاری کرده است تا در تولید قطعات اتوموبیل از بازیافت پسماند پرینت سه بعدی استفاده کند. یکی از این قطعات را می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.
مدتی است که فورد از پسماند پودر AM، در تولید کلیپ های خط سوخت تزریقی استفاده می کند و قطعات را بر روی کامیون های super-duty F-250 به کار برده است.
این کلیپ های قالب تزریقی، 7% سبک تر و 10% کم هزینه تر از نمونه های پیشین است. فورد محل مناسب استفاده از آن ها را شناسایی کرده است و مشغول به کار گیری آن ها هم شده است؛ بالاخره 10 درصد کاهش هزینه، چیز کمی نیست.
“یافتن راه های جدید برای کار کردن با متریال پایدار، کاهش پسماند و هوایت توسعه ی اقتصاد چرخشی از ارزش های اصلی فورد هستند.” Debbie Mielewski، مسئول فنی کمپانی فورد
“بسیاری از کمپانی ها به دنبال یافتن کاربردهای جدید برای تکنولوژی پرینت سه بعدی هستند؛ اما در کنار HP ما اولین کمپانی هستیم که کاربردی ارزشمند برای پودرهای پسماند پیدا کرده که در غیر این صورت به محل دفن زباله ها فرستاده می شد.”
حالا این پودرهای پسماند را از کجا به دست می آورند؟
اغلب مواد اولیه بازیافتی آن ها از صنعت دندانپزشکی به خصوص SmileDirectClub که صاحب بزرگترین کارخانه ی پرینت سه بعدی HP در آمریکا است با بیش از 60 پرینتر HP که بیش از 50000 الاینر دندان را روزانه تولید می کنند.
پس از اینکه کاربر از محصول استفاده برد کمپانی آن ها را جمع آوری می کند و برای بازیافت آن ها را به یک کمپانی به نام Lavergne می فرستد و برای قالبگیری به OEM می فرستد.
“همکاری ما با فورد، حتی مزایای پرینت سه بعدی برای محیط زیست را هم گسترش می دهد. پیوستن صنایع کاملا متفاوت به یکدیگر جهت بهره بری بهتر از متریال از جمله ی این مزایاست که سبب ایجاد اقتصاد چرخشی می شود.”
این پروژه به فورد جهت دستیابی به هدفش که تولید اتوموبیل از متریال 100% پایدار است کمک می کند.