اخبار پرینت سه بعدی, مقالات پرینت سه بعدی

تکنولوژی کنترل کیفیت پرینت سه بعدی اولتراسونیک دانشگاه Osaka 

تکنولوژی کنترل کیفیت اولتراسونیک دانشگاه Osaka 
5/5 - (1 امتیاز)

از آنجایی که شرکت های AM هر روزه بیشتر آزادی طراحی محصولات و قطعات پرینت سه بعدی را تجلی می دهند، باید بر مانع حفظ کنترل کیفیت نیز غلبه کنند. محققان دانشگاه Osaka در ژاپن راه حلی را کشف کرده‌اند که به شرکت‌ها کمک می‌کند تا محصولات بسیار پیچیده را به شیوه ی پرینت سه‌ بعدی تولید کنند و در عین حال یکدستی با کالیبر بالا را در فرآیند چاپ حفظ کنند.

در یک مطالعه آکادمیک منتشر شده در Ultrasonics، محققان دانشگاه Osaka از امواج مافوق صوت لیزری استفاده کردند تا نقص‌های مقیاس کوچک زیر سطح مجموعه‌های پرینت سه بعدی فلز را شناسایی کنند. این مطالعه منجر به کشف تکنولوژی کنترل کیفیت پرینت سه بعدی منحصر به فردی شد که می تواند در سراسر صنعت پرینت سه بعدی مورد استفاده قرار بگیرد. در شیوه های تولید سنتی یا تولید تفریقی، کنترل کیفیت را می توان در هر مرحله از فرآیند انجام داد. با این حال، بررسی کنترل کیفیت در حین پروسه ی پروتوتایپینگ سریع یا تولید یک محصول پیچیده، چالش برانگیز می شود.

تکنولوژی کنترل کیفیت پرینت سه بعدی اولتراسونیک

Takahiro Hayashi، نویسنده اصلی این مطالعه، در توضیح گفت: “استفاده از پژواک‌های اولتراسونیک تولید شده توسط لیزر برای شناسایی نقص‌های زیرسطحی در دستگاه‌های پرینت سه بعدی اغلب چالش برانگیز است. ما امواج مافوق صوت را در محدوده مگاهرتز تولید کردیم تا نقایص کوچکی را که اغلب تصویربرداری آنها دشوار است، کشف کنیم.”

بیشتر بخوانید...
نمونه ی پرینت سه بعدی مجسمه معروف میکل آنژ در اکسپو جهانی دبی

تکنولوژی کنترل کیفیت پرینت سه بعدی اولتراسونیک

در پرینت سه بعدی و مونتاژ لایه به لایه، شناسایی عیوب داخلی، بدون آسیب رساندن به محصول از چالش های اصلی است و این دقیقاً همان چیزی است که محققان دانشگاه Osaka در مطالعه خود مورد بررسی قرار دادند. این محقق برای انجام آزمایشات و آنالیز های خود، نقص های مصنوعی را در یک قطعه پرینت سه بعدی قرار داد. ابتدا یک صفحه آلومینیومی ساخته شد که سوراخی در مقیاس میلیمتری در آن حفر شده بود. سپس یک صفحه آلومینیومی نازک و بدون نقص را روی آن قرار دادند. سپس دستگاه با لیزر در سراسر سطح اسکن شد که منجر به ارتعاشات اولتراسونیک از آلومینیوم شد. پردازش ریاضی این ارتعاشات یک بازخوانی گرافیکی ایجاد کرد که محل قرارگیری نقص (سوراخ) و همچنین اندازه نقص داخلی را نشان می داد. نتایج این مطالعه پتانسیل اجرای یک سیستم تشخیص عیب در مقیاس بزرگ را نشان داد که امکان اصلاح قطعه در حین تولید را فراهم می کند. این امر به ویژه برای پرینت سه بعدی قطعات پیچیده در مقیاس تجاری مفید خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این پروژه به این مطلب مراجعه کنید.

کنترل کیفیت پرینت سه بعدی


منبع: 3dnatives.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *