Safran به عنوان یکی از بزرگترین گروه های صنعتی فرانسه، به منظور پاسخگویی به خواسته های مشتریان جهانی خود، دائما در حال نوآوری است. مانند بسیاری از برندهای بین المللی، چون BMW و Volkswagen، Safran دارای مرکزی است که صرفاً به پرینت سه بعدی اختصاص داده شده است که Safran Additive Manufacturing Campus (SAMC) نام دارد. تصادفی نیست که این شرکت فرانسوی متخصص که برای چندین سال یکی از کاربران اصلی AM در بخش هوانوردی بوده است؛ تصمیم به افتتاح چنین مجموعه ای گرفته است و برای افزایش تولید خود، پرینتر سه بعدی صنعتی MetalFAB1 شرکت Aditive Industries را برای این مرکز اتخاذ کرده است.
MetalFAB1 که در ژوئن گذشته برای مرحله آزمایشی نصب شد، رسما توسط Safran پذیرفته شد. Ian C. Howe، مدیرعامل Additive Industries، می گوید: “مفتخریم که Safran فناوری MetalFAB1 و شرکت ما را انتخاب کرده است و خوشحالیم که برای توسعه فناوری و برنامههای کاربردی وارد یک مشارکت بلندمدت با Safran میشویم.”
بیشتر بخوانید: مشکلات پرینت سه بعدی
شرکت Additive Industries MetalFAB1
Additive Industries که در سال 2012 در نزدیکی Eindhoven در هلند تأسیس شد، سازنده ی MetalFAB1 است. این پرینتر سه بعدی صنعتی، که ماژولار و مقیاس پذیر است، طبق گفته سازنده، حداکثر انعطاف پذیری را ارائه می دهد و امکان پیکربندی حداکثر 11 ماژول را فراهم می کند. این دستگاه که بر اساس فرآیند powder bed laser melting است، دارای حجم چاپ 420 x 420 x 400 میلی متر است. علاوه بر این، به منظور کاهش خطاهای انسانی و بهبود تکرارپذیری یکدست، فرآیند به طور کامل خودکار است. به این ترتیب، کاربران دستگاه می توانند به سرعت تعداد زیادی قطعه را تولید کنند و در عین حال هزینه ها را کاهش دهند.
دلیل انتخاب این دستگاه توسط Safran عمدتاً ساخت قطعات پیچیده ی برای بخش های هوانوردی و دفاعی است، بخش هایی که قطعات تولید شده ی آن ها باید از الزامات خاصی برخوردار باشند، به ویژه از نظر مقاومت در برابر دما. Safran با این دستگاه جدید میخواهد ظرفیت تولید خود را افزایش دهد و هزینههای ساخت را کاهش دهد . FX Foubert، مدیر عامل Safran، نتیجه می گیرد: “با به کار گیری پرینتر AM MetalFAB1 در Safran، هدف ما مقابله با چالش عملکرد در سطح مناسبی از کیفیت مواد خام و بهره وری برای “آلومینیوم” است.