راهنمای مشکلات پرینت سه بعدی, مقالات پرینت سه بعدی

اینفیل در پرینت سه بعدی (Infill)

اینفیل در پرینت سه بعدی (Infill)
4.5/5 - (2 امتیاز)

برای پرینت سه بعدی یک محصول یا قطعه صنعتی  و…تنظیمات زیادی در نرم افزارهای جی کد گیری وجود دارد که کمک می کند تا مدل مورد نظر برابر با خواسته ها ی مشتری پرینت شده و علاوه بر کیفیت بالایقطعه پرینت شده هزینه های مالی و زمانی اضافه به مشتری تحمیل نگردد. در این مطلب با تنظیمات اینفیل در پرینت سه بعدی همراه ما باشید.

در نرم افزارهای معمول جی کد گیری برای پرینترهای سه بعدی مانند Cura  و Simplify3d بخش هایی برای تنظیم اینفیل وجود دارد که البته در Simplify3d این تنظیمات به صورت حرفه ای تر وجود دارد و می توانیم حتی نوع پترن اینفیل را نیز تعیین کنیم.

در نرم افزار Cura می توانیم درصد اینفیل را تعیین کنیم که از صفر تا صد در صد می تواند تغییر کند. اگر صفر باشد که توخالی است و صد در صد هم یعنی کاملا توپر است. برای مدل های معمولی که قرار نیست فشار زیادی را تحمل کنند معمولا اینفیل بیست در صد تعیین می شود.

مقدار اینفیل در پرینت سه بعدی

منبع تصویر: rpspace3d.com

  • البته در نسخه های جدید Cura تنظیمات بخش اینفیل بیشتر و کامل تر شده است و انواع پترن های جدید نیز به آن اضافه شده است.
اینفیل در پرینت سه بعدی (Infill)

انواع پترن های اینفیل در نسخه های جدید Cura، منبع تصویر all3dp.com

در Simplify3d نیز انواع پترن ها و همچنین گزینه هایی مانند درصد اینفیل Infill Percentage، درصد هم پوشانی اینفیل و دیواره Outline Overlap، درصد هم پوشانی لایه های اینفیل وقتی در کار هم قرار می گیرند Infill Extrution Witdth و همچنین زوایای ایفیل وجود دارد که به کاربر اجازه می هد به راحتی تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کند.

انواع اینفیل در نرم افزار simlify3d

انواع پترن های اینفیل در Simlify3d، تصویر از سایت simlify3d.com

برای درصد اینفیل معمولا کاربرد قطعه در نظر گرفته می شود مثلا اگر قطعه پرینت شده برای قالبگیری استفاده شود و استحکام آن مهم باشد بهتر است از درصد اینفیل بالاتری مثلا 30 یا 40 درصد استفاده شود. البته غیر از ایفیل ضخامت دیواره هم برای استحکام قطعه پرینت شده نیز مهم است که در مطالب بعدی حتما به توضیح آن خواهیم پرداخت. برای قطعاتی که جنبه تزیینی دارند و قرار نیست فشار زیادی را تحمل کنند می توانید از 20 یا 15 درصد اینفیل استفاده کنید و گاهی اوقات در قطعات خیلی بزرگ حتی می توانید این درصد را تا 8 پایین بیاورید که تاثیر بسیار زیادی در مصرف مواد و زمان پرینت قطعات خواهد داشت. البته این مورد حتما با مشتری پرینت سه بعدی حتما چک می شود.

  • حتما به خاطر داشته باشید که برای اینفیل با درصدهای پایین باید از تعداد بیشتری لایه برای بستن بالای کار استفاده کنید در غیر اینصورت روی کار تمیز نخواهد شد. در واقع با کم کردن اینفیل فضای خالی بیشتری بین لایه های افقی به وجود می آید که اگر تعداد لایه های بالایی کم باشد این فضاهای خالی به طور کامل پر نمی شود. برای 10 درصد اینفیل با کیفیت 200 میکرون حداقل باید از 20 لایه برای بستن روی کار استفاده کنید. این دو گزینه با هم تاثر زیادی در کیفیت پرینت سه بعدی و مخصوصا سطح روی کار خواهند داشت.
اینفیل در پرینت سه بعدی (Infill)

این مشکل به خاطر درصد پایین اینفیل و همزمان تعداد کم لایه های بالا بوجود می آید

خوب امیدوارم مطلب اینفیل در پرینت سه بعدی برای شما دوستان عزیز مفید بوده باشه و بتونید با استفاده از این تنظیمات در پرینت سه بعدی مدل هاتون کیفیت بهتری داشته باشید. در مطالب بعدی حتما به تنظیمات دیگر در فرایند پرینت و چاپ سه بعدی خواهیم پرداخت.

author-avatar

درباره سیروس حامدی فر

سیروس حامدی فر هستم مدیر و صاحب امتیاز مجموعه فیلانو، امیدوارم در این مجموعه علاوه بر خدمات پرینت سه بعدی بتوانیم در زمینه ویرایش و آماده کردن فایل های سه بعدی برای پرینت نیز به شما دوستان عزیز کمک کنیم...

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *