در سال 2017، L’Oréal اعلام کرد که 100 درصد از بسته بندی محصولات جدیدش پرینت سه بعدی هستند. از آن زمان، L’Oréal توانسته است فرآیندهای AM بیشتری را در پروسه ی تولید خود ادغام کند. اخیرا، HP نیز اعلام کرد که شبکه تولید دیجیتال (DMN) ارائه دهندگان قطعات خود را برای پاسخگویی به نیازهای تولید پر سرعت مشتریانی مانند L’Oréal گسترش خواهد داد. Anne Debauge، مدیر تحول دیجیتال، بسته بندی و توسعه در L’Oréal توضیح داد: “نوآوری مشتری محور و محصولات پایدار در مرکز دایره ی فعالیت های ما هستند.” پرینت سه بعدی این آزادی کارآفرینی را برای ارائه تجربیات جدید به مشتری برای ما فراهم می آورد.”
علاوه بر این، HP قصد دارد ظرفیت تولید انبوه خود را در کنار رشد پلتفرم پرینت سه بعدی Metal Jet شرکت که قرار است در سال 2022 به بازار عرضه شود، افزایش دهد. Didier Deltort، مسئول شخصی سازی و پرینت سه بعدی در HP در بیانیه ای برای مطبوعات توضیح داد.
بیشتر بخوانید: سفارش پرینت سه بعدی
شبکه تولید دیجیتال L’Oréal و HP
در طول نمایشگاه Formnext، شرکت L’Oréal و HP نتایج همکاری خود را به نمایش گذاشتند و نتایج قابل توجهی را برای لوازم آرایشی لوکس نشان دادند که پرینت سه بعدی HP قادر به حقیقی کردن آنها است. این دو شرکت با یکدیگر همکاری کردند تا حجم زیادی از «puck» های قابل تنظیم را تولید کنند که امکان تولید پروتوتایپ ها، پر کردن و برچسب گذاری آن ها را برای L’Oréal فراهم می کند. به طور کلی این امر منجر به کاهش 33 درصدی هزینه و 66 درصدی زمان می شود.
با تغییرات اخیر در رفتار مصرف کننده به دلیل پندمیک، فناوری پرینت سه بعدی که HP می تواند در اختیار L’Oréal بگذارد قادر به پاسخگویی به تقاضای مشتریان در بازار لوازم آرایشی است. علاوه بر این، به منظور مدیریت گردش کار پرینت سه بعدی و ناوگان AM، شبکه تولید دیجیتال HP از مجموعه گسترده محصولات AM این شرکت نیز استفاده می کند که شامل راه حل های نرم افزاری HP 3D API و HP 3D Center و راه حل های سخت افزاری مانند HP Automatic Unpacking Station است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با همکاری HP و L’Oréal می توانید به این مطلب مراجعه کنید.